Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 141 to 150 of 151

Thread: Can watch HULU from Jamaica now

  1. #141
    Join Date
    May 2009
    Posts
    407
    Rep Power
    0

    Default

    I have Hulu with Proxpn but sometimes i cant bother. You change the ip address the streaming is a bit slow and there is alot of buffering sometimes. So i found an alternative, it even has the episodes for shows two weeks in advance before its aired on Hulu. So what is the name of the site you ask? wait for it....url removed
    There are loads of movies on it and TV shows, every our own Jamaican movies, movies from every country they have, big or little. You don't have to change your ip address. Try it out.
    Last edited by Arch_Angel; Mar 18, 2011 at 07:26 PM. Reason: removed url
    MOBO-ASRock 890GX PRO3 AM3+ CASE-NZXT M59 RAM-Kingston Hyper X 1600mhz 2x2GB DDR3 CPU-AMD PHENOM II X4 965 @ 3.4ghz Stock MONITOR-HANNS.G 22'' HDMI FULL 1080p
    GPU-XFX AMD Radeon HD6870 1 GB DDR5 HDD-750GB/320GB/160GB WD/SEAGATE SATA II
    PSU-SeaSonic S12II 520 Bronze 520W 40A 80-87 PLUS BRONZE

  2. #142
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    1,545
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by g2cris View Post
    LOL Hulu is owned by cable providers and broadcasters, Do you think they want you to give up your cable subscriptions?

    LOL
    Well it would have been nice

  3. #143
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    13,163
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by gbird View Post
    I have Hulu with Proxpn but sometimes i cant bother. You change the ip address the streaming is a bit slow and there is alot of buffering sometimes. So i found an alternative, it even has the episodes for shows two weeks in advance before its aired on Hulu. So what is the name of the site you ask? wait for it....url removed
    There are loads of movies on it and TV shows, every our own Jamaican movies, movies from every country they have, big or little. You don't have to change your ip address. Try it out.
    Don't think that is legal bub.

    Quote Originally Posted by toyanucci
    I have never had any luck with proxpn
    How comes?
    "The best software is the one that fits your needs." - A_A

    Virus free since: date unknown
    Anti-virus free since: August 2009

  4. #144
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,146
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Arch_Angel View Post
    Don't think that is legal bub.

    How comes?
    Idk, I've just never gotten it to work properly and with good speeds, while with hotspotshield I get my full 8mb down speeds while my computer takes a quick it trip to the US lol

    Just tried it and its working fine now (dnt know what caused my prior issues), but as I'm using the free service my speeds are limited.
    Last edited by Arch_Angel; Mar 19, 2011 at 07:57 PM. Reason: merged multiple posts
    Google Nexus 6Pô

  5. #145
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2,511
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by toyanucci View Post
    Idk, I've just never gotten it to work properly and with good speeds, while with hotspotshield I get my full 8mb down speeds while my computer takes a quick it trip to the US lol
    I have never gotten Hotspotshield to work. Which browser do you use with it?

  6. #146
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    13,163
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by psilos View Post
    I have never gotten Hotspotshield to work. Which browser do you use with it?
    I have used Chrome and Firefox with it, without problems.

    I use both hotspot and proxpn, as some sites don't recognize the ip address proxpn gives me as being in the US. So I switch to hotspot.
    "The best software is the one that fits your needs." - A_A

    Virus free since: date unknown
    Anti-virus free since: August 2009

  7. #147
    Join Date
    May 2009
    Posts
    407
    Rep Power
    0

    Default

    Type LETMEWATCHTHIS in Google and foget Hulu.com.
    MOBO-ASRock 890GX PRO3 AM3+ CASE-NZXT M59 RAM-Kingston Hyper X 1600mhz 2x2GB DDR3 CPU-AMD PHENOM II X4 965 @ 3.4ghz Stock MONITOR-HANNS.G 22'' HDMI FULL 1080p
    GPU-XFX AMD Radeon HD6870 1 GB DDR5 HDD-750GB/320GB/160GB WD/SEAGATE SATA II
    PSU-SeaSonic S12II 520 Bronze 520W 40A 80-87 PLUS BRONZE

  8. #148
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    10,959
    Rep Power
    25

    Default

    Seems Jamaica is supported by Hulu now....

  9. #149
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,220
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by GPRS Internet View Post
    Seems Jamaica is supported by Hulu now....
    Hmm.....Any restrictions?
    AMD Phenom II X4 960T Zosma @ 4GHz | Thermalright Ultima 90 CPU cooler | GIGBABYTE GA-MA790X-UD4P | Sapphire 6950 unlocked | 6Gb Gskill RAM | 1.5TB total HD | Dell U2412M IPS Monitor | Zalman 750W PSU | LENOVO SL500

  10. #150
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by GPRS Internet View Post
    Seems Jamaica is supported by Hulu now....
    Just signed up to Hulu but when the app starts it tells me the service isn't available in my location, doesn't even give me a chance to log in. I'm using a Fire TV stick. Any suggestions ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •