Results 1 to 9 of 9

Thread: Digicel iphone settings

  1. #1
    Join Date
    May 2005
    Posts
    7,158
    Country
    Jamaica

    Default Digicel iphone settings

    saw a thread like this but its gobe i guess this one will too as soon as i get gprs settings for an iphone on post paid digicel account

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    11,495
    Country
    Heard Island and McDonald Islands

    Default

    lol umm i coulda sworn i saw this information like yesterday do a search
    We sell only the latest and the best product and we don't have only one in stock so never be afraid to buy CONTACT US @ 3631007 OR BBM 7A0E8BF1

  3. #3
    Join Date
    May 2005
    Posts
    7,158
    Country
    Jamaica

    Default

    did a search to get the same settings for my new iphone, found this:

    Quote Originally Posted by toyanucci View Post
    Yeah, digi edge in limited areas and the settings are different. Apn is web.digiceljamaica.com no username no password. When edge is unavailable it automatically switches to GPRS but u don't need to change the settings.

    just entered it and its perfect, im even getting edge in stony hill... lol

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    5,340
    Country
    Jamaica

    Default

    Quote Originally Posted by jomo View Post
    did a search to get the same settings for my new iphone, found this:




    just entered it and its perfect, im even getting edge in stony hill... lol
    I had no idea you could get unlimited EDGE from Digicel on a NONE Blackberry device....A first news to me man. Tell me though how is the speed and how much you paying? Curious still
    Ricardo Barrett
    Jesus+Education=Success
    BBM ME @ 7A70FCE3
    Whatsapp 1(876) 520-6875

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2,528
    Country
    United States

    Default

    Quote Originally Posted by barrettrs View Post
    I had no idea you could get unlimited EDGE from Digicel on a NONE Blackberry device....A first news to me man. Tell me though how is the speed and how much you paying? Curious still
    1. where u see unlimited edge?

    2. U kno seh jomo rich? 25c/kb nah kill him
    LiVE LiFE..LeVeL Di ViBEZ.....use to own a mobile site called McNAllySiTE...Google Advocate
    Current System:
    Win7 64bit, Ubuntu 11.10, Reaper 4, Reason 5, Pro Tools 8, FL Studio
    Network: T-Mobile & DIGICEL 4G LTE; Current Devices: Moto X & Nexus 7
    My Radio: HitzConnect Radio follow me, twitter: @ram130

  6. #6
    Join Date
    May 2005
    Posts
    7,158
    Country
    Jamaica

    Default

    Quote Originally Posted by barrettrs View Post
    I had no idea you could get unlimited EDGE from Digicel on a NONE Blackberry device....A first news to me man. Tell me though how is the speed and how much you paying? Curious still
    who said anything about unlimited?


    docdibble did tell mi how to get bb service on the iphone, but mi couldnt bother...


    been downloading apps on cydia, lol, bill ago crazy

  7. #7
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    278

    Default

    I wonder when digicel is gonna give us a data plan, i have my pocket pc & i have to be changing chip from digi to CWJ data chip. Do i have to go Post paid, what happen to poor people who wants a piece of the action.
    DIGI# 371-5367
    EMAIL: everythingpandc@msn.com. Blackberry Pin:
    If its APPLE Products, yeah cheap i can get it.
    If it doesnt says IBM Thinkpad, i aint using it Windows Mobile Fan

  8. #8
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,839
    Country
    Jamaica

    Default

    how much would it cost per kb?

  9. #9
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    913
    Country
    Jamaica

    Cool

    Quote Originally Posted by L4nd0 View Post
    how much would it cost per kb?
    well the cost is the same 25cents per kb.
    DEO DUCE QAEURE OPTIMA: sigillum scholae ardenniensis

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •