Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Learn how to Tweak your broadband connection

  1. #11
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    7,480
    Rep Power
    0

    Default

    who said anything about getting more than what any1 paid for.. its about tweaking bandwidth, settings, ports and stuff to get the max out of the connection
    getz mine the fast way, ski-mask way...
    christopher wallace r.i.p.

  2. #12
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default

    yow peepsles can you tell me how to find out the speed of my internet. I am sure i signed up fo the 256 adsl but the way it is running am sure it must be 128.....
    Contact: 365-4516 Digi or - Dont worry about your entire future - it can only arrive one day at a time.

  3. #13
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    32
    Rep Power
    0

    Default

    sweet thread gonna try it and get back to you.

  4. #14
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3,028
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by suchman View Post
    yow peepsles can you tell me how to find out the speed of my internet. I am sure i signed up fo the 256 adsl but the way it is running am sure it must be 128.....
    www.speedtest.net or use the cnw own....
    Back to square one....., back off the ground now........

  5. #15
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    Default

    i never knew of these methods thank you very much
    Whats going on its........

  6. #16
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    333
    Rep Power
    0

    Default

    interesting to know that you can do this

  7. #17
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    202
    Rep Power
    0

    Default

    It works, i tried it yesterday in a "up to 1.5 Mb" connection, and before the tweak it was .93 Mb and after the tweak i had 1.54 Mb!!, lol, and i only set the MTU, i didnīt even tweaked the tcp window.....
    !!!!!!!!!!WHOMESSEDWITHTHESPACEBARONMYKEYBOARD!!!!

  8. #18
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    159
    Rep Power
    0

    Default

    yow this cant work... cse u cant get more than wat u suppose to get ... it might seh u gettin the speed but u nt actually gettin it

  9. #19
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Default

    Your cant get more than what they assign its impossible unless u do some hacking to their network and change it your self.

  10. #20
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    441
    Rep Power
    0

    Default

    Right, but you probably could get it more efficiently

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •