Results 1 to 10 of 10

Thread: Samsung Galaxy S7 Edge

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,358
    Rep Power
    0

    Default Samsung Galaxy S7 Edge

    I have a S7 Edge unlocked from Verizon. Tying to set up Samsung cloud but not finding the find my mobile settings on the phone.
    I have purchased Cerberus Anti-theft solution and is quite satisfied with it but still wanted to get my Samsung cloud to work
    Samsung Galaxy S7 Edge

  2. #2
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    76
    Rep Power
    0

    Default

    No need to state unlocked as all VZ phones are sold unlocked.

    I believe only TMo USA S7 & S7 Edge support Samsung Cloud at the moment.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,358
    Rep Power
    0

    Default

    All phones unlocked! so if i buy an iphone from verizon would it be unlocked?
    Samsung Galaxy S7 Edge

  4. #4
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    76
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dwightmckie View Post
    All phones unlocked! so if i buy an iphone from verizon would it be unlocked?
    Any phone from Verizon is sold unlocked, including iPhones. This is by a stipulation of their purchase of the 700 MHz block for LTE.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,358
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for that information.
    still wanted to get my Samsung cloud to work
    Samsung Galaxy S7 Edge

  6. #6
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    10,961
    Rep Power
    25

    Default

    Note that most Verizon unlocked phones need to be activated on Verizon first thou before it will work..

  7. #7
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,358
    Rep Power
    0

    Default

    oh ok. thanks for the information GPRS
    Samsung Galaxy S7 Edge

  8. #8
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    76
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by GPRS Internet View Post
    Note that most Verizon unlocked phones need to be activated on Verizon first thou before it will work..
    Hmmmm. It's usually the reverse. If you walk in to VZ with an unlocked, say iPhone, they have to put the SIM in a device that's in the VZ database first. Then that SIM can be taken out and placed in the unlocked device.

    As for using a VZ device, never had anyone need to activate on VZ first since they started using SIM cards for their devices.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    10,961
    Rep Power
    25

    Default

    I get lots of Verizon phones and some don't work until you put and active Verizon sim in it.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,358
    Rep Power
    0

    Default

    my verizon works with lime and digicel without any problems. just the samsung cloud i want to work
    Samsung Galaxy S7 Edge

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •