Page 54 of 56 FirstFirst ... 4445253545556 LastLast
Results 531 to 540 of 560

Thread: Flow LTE

  1. #531
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    576
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by GPRS Internet View Post
    Yes.... Sim/phone good.. get LTE in Kingston...

    What part mobay exactly ?
    Someone reported getting LTE on Queen's Drive and Gloucester Avenue as well as Fairview... both are showing up on Opensignal and Rootmetrics. Try there and see if it works but at last check they'd turned up some sites.
    Last edited by Brandysull; Dec 4, 2017 at 03:41 PM.

  2. #532
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    319
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Brandysull View Post
    Did a routine speed test today only to realize that FLOW has removed the 40/10 cap on Prepaid... Seems to be allowing everyone full access to the network. Note the reduced latency as well. This network modernization project they've been undergoing since 2015 has literally made them leap frog most carriers in the region. This is exactly what I want to see....

    https://i.imgur.com/NlkegxQ.png

    Was still getting impressive results even on 2 bars of LTE...

    https://i.imgur.com/GX3Y43e.png

    Liberty Global money looks good on them!
    Are you sure these speeds are for prepaid?. It seems that the Network is just open, So they haven't worked out what they will be doing. Would love for this to be the case, those speeds are amazing.
    Last edited by Arch_Angel; Dec 4, 2017 at 09:34 PM. Reason: removed large pics from quote

  3. #533
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    576
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Nathan77791 View Post
    Are you sure these speeds are for prepaid?. It seems that the Network is just open, So they haven't worked out what they will be doing. Would love for this to be the case, those speeds are amazing.
    It is for prepaid.... I did them myself and I am on prepaid. Got another Speedtest result with 33 Mbit/s on the upload. I’ll give the network a go tonight and see how it fares out... whether I can hit the 100 Mbit/s mark. Looks like they either recently removed the throttle or they finally have enough backhaul capacity to handle all that speed at once.

  4. #534
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    319
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Brandysull View Post
    It is for prepaid.... I did them myself and I am on prepaid. Got another Speedtest result with 33 Mbit/s on the upload. Iíll give the network a go tonight and see how it fares out... whether I can hit the 100 Mbit/s mark. Looks like they either recently removed the throttle or they finally have enough backhaul capacity to handle all that speed at once.
    This is good news, Thanks for the confirmation. I can't wait, I am patiently waiting for Flows LTE Network to be turn on in my area. It seems that will happen in the New Year.

  5. #535
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    576
    Rep Power
    6

    Default

    Update: The network is HAULIN'... no joke! I had to the test on the Digicel server to prove how fast it was.... It seems like the LTE network in my area is being well utilized too...

    Truly remarkable. Kudos to FLOW and Ericsson again, the network quality keeps getting better and better!

    Last edited by Brandysull; Dec 4, 2017 at 08:39 PM.

  6. #536
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    576
    Rep Power
    6

    Default

    And alas! The true power has been revealed... FLOW LTE is truly a remarkable network. Jamaica, we hit the triple digits! I was in direct line of sight with the tower albeit at a good distance away... about a mile or two away.



    Here's another test, again exemplifing the power of FLOW's beastly LTE network.



    This is a complete contrast to where their network was last year this time, concluding LTE testing and going live with 12 sites. I don't mind the gradual rollout if it means a high quality, high-speed, highly reliable mobile network. It seems like they're on track to probably begin deploying LTE-A next year. Barbados, BVI and Cayman all have it and I suppose Jamaica's next in line for it too.

  7. #537
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    10,850
    Rep Power
    24

    Default

    Do your testing when the Network goes fully public and has some amount of traffic on it....

  8. #538
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    576
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by GPRS Internet View Post
    Do your testing when the Network goes fully public and has some amount of traffic on it....
    Trust me.... this had traffic. I peak at around 50-65 during the day while others are busy doing what they’re doing online.

  9. #539
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    206
    Rep Power
    0

    Default

    I'm tempted to make a switch but what's the point if my data will just run off faster now lol. Plus iv'e never really had a problem streaming or anything on my digicel plans.
    Ryzen 1700 (3.5ghz), MSI gtx 1070, Corsair 16gb DDR4 (2933Mhz), 250gb nvme, 1.5tb HDD

  10. #540
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    576
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Dr.dre View Post
    I'm tempted to make a switch but what's the point if my data will just run off faster now lol. Plus iv'e never really had a problem streaming or anything on my digicel plans.
    I mean.... In that case, it's neither here nor there....

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •